Publicatie ouderencommunicatie

 

KENNIS DELEN

 

Het onderzoek in opdracht van de GGD naar de behoeften van ouderen op het gebied van communicatie heeft een schat aan informatie opgeleverd. Deze kennis willen we graag delen.

 

Door de jaren heen heb ik heel wat ouderencommunicatie langs zien komen. Wat werkt wel en wat niet? Wat zijn de terugkerende valkuilen? Waar kan je wat betreft vormgeving doen om je communicatie nog effectiever te maken?

 

Met een toegankelijke publicatie willen we oudereninitiatieven en iedereen die communicatie ontwikkelt met ouderen als doelgroep faciliteren.

 

Wil je een exemplaar ontvangen?

Stuur even een mailtje.

 

 

 

SAMEN WETEN WE MEER

 

De publicatie komt tot stand in samenwerking met Astrid van Ketel van GGD Amsterdam, Ronnie Kroes en Marloes van de Laarschot.

 

De vormgeving is in handen van BWH ontwerpers in Leeuwarden.

 

De publicatie komt breed beschikbaar en wordt daarnaast gecombineerd met workshops voor organisaties die zich specifiek richten op oudere doelgroepen.

 

In de workshops geven we aandacht aan do’s & dont’s aan de hand van concrete voorbeelden, kijken we naar de communicatie uitingen van de aanwezige organisaties én bieden we nazorg voor het beheer van (met name online) media.