0  0,00

Beste lezer,

 

dankjewel voor de aankoop van een boek, een online product of een workshop. Het kan zijn dat het je bij nader inzien tegenvalt, of dat er andere redenen zijn dat je je bestelling wilt retourneren.

 

Je hebt 30 dagen de tijd om je boek te retourneren.

Het boek moet ongelezen en ongeschonden zijn, in exact dezelfde staat als waarin je het hebt ontvangen. Gebruik bij het retourneren bij voorkeur dezelfde verpakking, want die is bestand tegen distributiemachines bij de posterijen.

 

Heb je het boek wel gelezen en bevalt het je niet? Helaas, je geld terug krijgen is niet mogelijk. Doe er iemand anders een plezier mee?

 

De producten die je kan downloaden, zoals het webinar, kan je niet retourneren.

 

Mocht je door omstandigheden niet mee kunnen doen aan de workshop, neem dan even contact met ons op, dan zoeken we een oplossing.

 

Geld terug

Als we je retourzending in goede orde hebben ontvangen, sturen we een email met de bevestiging van ontvangst en de termijn van al dan niet terugstorten van je aankoopbedrag. Je aankoopbedrag wordt normaal gesproken binnen een paar dagen na ontvangst van je retourzending overgemaakt.

 

Retouradres

Je kan je retourzending sturen naar:

Alet Klarenbeek Prinseneiland 23 1013 LL Amsterdam

De verzendkosten zijn voor jouw rekening. Zorg er voor dat de zending voldoende is gefrankeerd en gebruik track&trace,, zodat je kan herleiden waar je retourzending zich bevindt.

Eventueel tekort op de frankering wordt gekort op het terug te storten aankoopbedrag. 

 

Heb je vragen? Stuur even een mailtje naar info@aletklarenbeek.nl en we nemen contact met je op.