0  0,00

DANKZIJ DE FOCUS HAD IK NA AFLOOP EEN KANT & KLAAR PLAN. EN IK HEB PRECIES DIE OUDEREN BEREIKT, DIE WE ZOCHTEN IN DE WIJK. TOP!

 
beleidsmedewerker

reach out and touch

 

Wil je effectief een campagne opzetten? Dat kan! In verschillende werkvormen bied ik je theoretische achtergrond en kan jij vervolgens aan de slag met jouw campagne of communicatievraagstuk.

 

Het webinar is geschikt voor alle professionals die met (eenzame) ouderen werken,  ook als je helemaal geen communicatie achtergrond hebt en je jouw doelgroep beter wil bereiken.

 

De interactieve workshop is interessant voor projectleiders en communicatieprofessionals, die in de voorbereiding van een campagne zitten of de huidige campagne willen verbeteren.

 

Het resultaat? Je krijgt een genuanceerd beeld van je doelstelling, doelgroep en boodschap en kan daardoor beter overgaan tot de uitvoering.

Webinar

 

In een uurtje belicht ik de verschillende delen van het boek IK BEN NIET EENZAAM met duidelijke cases. Deze praktische vertaalslag van het handboek helpt je tot een heldere afbakening van je doelgroep en boodschap te komen. Je legt een basis voor jouw effectieve campagne. Handig!

 

LEES MEER

WORKSHOP

 

In drie workshopsessies van 2,5 uur ga je aan de slag met je eigen campagne. Je werkt je strategie en basisconcept uit. Je verdiept je in jouw doelgroep en boodschap. Aan het eind heb je een compleet plan. Super efficiënt en kostenbesparend.

 

LEES MEER

"Met focus op de doelgroep - wie zijn die mensen nou precies - gingen we zelf aan de slag. Feedback krijgen van Alet én de andere deelnemers, ik heb echt veel geleerd!'
Projectleider welzijnsorganisatie